IT-Partners

Your Partners in Excellence

Image

IT Outsourcing

Your strategically partnership with IT Partners for managing and operating your applications and IT systems

Image

Integrated Communication Services

Design, implement and manage integrated communications and networking environments to drive collaboration, business flexibility and growth

Image

Miresevini ne ITP

Veçori

Image

Projekte IT

Stabilitet dhe Shpejtesi

ITP kemi aftësitë për projektimin, furnizimin, instalimin dhe menaxhimin e plotë të projekteve IT dhe të telefonisë. Kjo eleminon ngaterresat si edhe krijon një pikë të vetme kontakti për të gjithë shitësit dhe nën-kontraktorët.

Image

Suport IT

Sistem Biletash

ITP ofrojnë suport telefonik për incidente te rastit si dhe probleme më afatgjate. Suport remote si dhe mbështetje on-site për PC, serverat dhe rrjetet. Ne gjithashtu mund të sigurojmë mbështetjen kryesore bizneseve për PC dhe aplikacione Microsoft server running me mbeshtetjen e ekipit të Microsoft Business për mbështetje në situatat kritike.

Image

Shërbime Web-i

Hostim cilësor

ITP kryen regjistrimin, hosting, projektim Website dhe Database , Web mastering dhe mirëmbajtje të përmbajtjes së website .

Image

Hardware

Hardware

ITP siguron të gjithë firmat e PC, Notebooks dhe servera përfshirë DELL, HP, Sony etj. Ne ofrojmë gjithashtu pajisjet periferike si printera, skanera dhe te gjithë pajisjet e rrjetit si switch-e apo router-a.

Image

Software

Software

ITP siguron Operating System Software dhe Application software për përdorues të thjeshtë dhe kompani, duke përfshirë software virtualisation, software për llogari dhe Software sigurie. Ne kemi mundësi t'ju sigurojmë licenca programesh nga shumica e shitësve kryesorë ne treg.

Image

Sisteme Sigurie

Surveim video

Mbroni biznesin tuaj prej vjedhjeve, abuzimit dhe te huajve. ITP ofron shërbim me pagesë të ulët mujore për monitorim, përgjigje te shpejtë alarmi etj. Ju mund të kontrolloni veprimtarinë tuaj ne fusha të ndryshme , të keni një kontroll më të mirë mbi humbjet e mundshme dhe te drejtoni biznesin tuaj prej kudo ku jeni.

Oferta

HP ELITE 8000

375 €

 • HP ELITE 8000 Tower Chassis
 • Processor: Intel® C2D E8400
 • 4 GB 800MHz DDR2 memory
 • 320 GB (7,200rpm) 3.5 in Serial ATA
 • DVD+/-RW Drive
 • Windows 7 Professional 64bit
Detajet

Laptop

23 €

 • 30 GB HDD
 • 1000GB Bandwidth
 • 1024MB RAM
 • 2 Dedicated IP Addresses
 • cPanel/WHM Included
 • Open VZ Included
Detajet

Server

45 €

 • 30 GB HDD
 • 1000GB Bandwidth
 • 1024MB RAM
 • 2 Dedicated IP Addresses
 • cPanel/WHM Included
 • Open VZ Included
Detajet

Projektor

50 €

 • 30 GB HDD
 • 1000GB Bandwidth
 • 1024MB RAM
 • 2 Dedicated IP Addresses
 • cPanel/WHM Included
 • Open VZ Included
Detajet
Image

Përfitimet në bashkëpunimin me IT Partners përfshijnë: Stafi i ITP zotëron një rreth të gjerë eksperiencash dhe njohurish specifike për çdo fazë të projektit. Ndaj projekti juaj do të monitorohet dhe implementohet në mënyrë që të arrijë cilësinë më të lartë. Skuadra jonë teknike dhe kreative ofron metoda specifike për të kuptuar qëllimet e projekteve tuaja dhe strategjitë që duhen ndjekur për të arritur zgjidhjen më të mirë.

Ne zhvillojmë dhe mbajmë marrëdhënie besueshmërie me klientët tanë, duke punuar mbi team-building me organizatën tuaj në mënyrë që të sigurohet se janë arritur objektivat e biznesit.

Image
Image
Image
Image
Image
Image